donderdag 22 juli 2010

De 2e Slang

Toen we eind augustus naar de reptielenzoo in Tilburg gingen was daar toevallig ook een beurs gaande.
Dit stelde niet zo heel erg veel voor maar het was toch wel leuk dat even mee te maken.
Hier zag ik voor het eerst een albino boa constrictor imperator.
Ik vond het niet zo heel speciaal tot dat de jongen die bij de kraam stond me vertelde dat ik maar eens naar hun winkel moest gaan een paar straten verderop.
Wij gedaan en daar werd ik smoor verlieft op deze schitterende High contrast albino.Dit was een foto toen ik haar net had opgehaald ze ging toen even uit logeren omdat ik haar zograag wilde hebben maar nog geen hok had had ik haar even onder gebracht bij Reptihouse in Dordrecht.Omdat ik dat ook niet helemaal super vond had ik snel wat in elkaar geflanst niet super maar voor even oke.
Hier boven op de foto een klein stukje te zien en de bino vond het maar nix.We moesten van de verkoper de boa regelmatig hanteren om er zo voor te zorgen dat ze redelijk tam blijf en niet zal uithalen als je haar uit haar terrarium haalt.

Maar er moet natuurlijk ook gegeten worden anders groeit ze niet zoals het hoort!!
De eerste foto is ze nog niet veel gegroeit en eet ze nog muisjes.Deze tweede fot laat zien dat ze al wat gegroeit is en dit was ook haar eerste halfwas ratjeHet gaat helaas er ook wel iets heftiger aan toe als je levend voert zoals op deze foto.Dit bloed was gelukkig niet van de slang maar ze had er wel een wond aan overgehouden. Dat zie je op de volgende foto.Gelukkig was het na 1 vervelling genezen en zie je er helemaal niets mee van.Na deze foto denk ik dat jullie wel een beetje een idee kunnen krijgen van de grote die ze toen had. Vanuit gaande dat jullie de hanteer foto nog maals bekijken. en anders deze foto waar ze op een hocker ligt van 1m x 1mNa haar volgende verveling zal ik nieuwe foto's maken die ik hier ook weer zal plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten